2010. január 30., szombat

Petránál

hétfő: A mai napon Éva néni Petrának adott oda. Egy egész hétig nála fogok lakni! Ma inkább csak ismerkedtünk. Petra

2010. január 17., vasárnap

Ildiéknél

2010.január.15.
Éva néni pénteken Ildinek adott oda. Ildi felvitt minden órára. Órák után sietünk ebédelni. Megebédeltünk és hazamentünk.
2010.január.16.
Ma reggel felkeltünk és leültünk játszani a géppel. Utána megreggeliztünk. A TV-ben ment a Titanic. A végén én sírtam de Ildit nem nagyon hatotta meg a történet. A TV-zés után takarítottunk. Nagyon finom vacsorát csinált Ildi anyukája. Lezuhanyoztunk és lefeküdtünk aludni.
2010.január.17.
Ma reggelire virslit ettünk. Reggeli után Ildi megírta a leckét, megtanulta a verset. Lementünk a MCdonald's-ba sokat játszottunk és finom hamburgert ettünk. Fáradtan hazamentünk. Nagyon jól éreztem magam ezen a hétvégén!

2010. január 9., szombat

Nusiéknál

2010.01.08
Ma haza értem a Nusiékhoz találkoztam plüss barátaival és a nővérével Orsival.Nagyon kedvesek voltak!Megkértem hogy hagy maradjak itt velük.Nusi ki ment enni majd le ült TV-ni utána meg be ment számítógépezni és vitt engem is és játszottunk a sims-el.(Nagyon jó volt).És leesteledett és lefeküdtünk.

2010.01.09 Szombat
Ma fölkeltünk kimentünk enni és leültünk TV-ni.A Nusi lement megetetni a cicákat majd följött és megpróbáltam segíteni össze pakolni a szobáját.Miután kész lett föl öltözött mert majd jön az apukája és elvisz minket a mamájáéihoz és ott ebédelünk és ott maradtunk estig haza hozott a Nusi el ment elvégezni a dolgait engem odavitt a Plüss barátainkhoz.Majd ő is odajött elaludtunk.

2010.01.10 Vasárnap
Ma reggel föl keltünk összekészülődtek a Nusiék és el mentünk vásárolni ott töltöttünk majdnem 2 órát.Miután hazaérkeztünk megfőzték a vacsorát Rántott húst krumplival és salátával.Utána leültünk TV-ni majd a Nusi kifestette a körmét.Majd utána elmentünk lefeküdni.