2010. március 7., vasárnap

Kingáéknál




2010.03.02.


Ma Éva néni Kingának adott oda. Mikor vége lett az összes órának ebédeltünk és Kingáékhoz mentünk. Mikor odaértünk a régen látott barátaimmal találkoztam.Míg Kinga tanult addig én beszélgettem a többiekkel. Ezután Kinga meg mutatta régen látott hörcsögét Lecsót, és két teknős békáját Túrót és Rudit. Sietnünk kellett mert tánca volt Kingának Törörkbálinton.


2010.03.03.

Ma korán keltünk fogat mostunk , meg reggeliztünk és mentünk az iskolába. Ma nagyon sok órája lesz Kingának. Miután vége lett minden órának "haza" mentünk. Kingának segítettem a leckéjét megcsinálni és hamar készen is lettünk.
2010.03.04.

Ma kicsit későn keltünk mert ma Kinga anyukája otthon volt.Meg mosakodtunk reggeliztünk és indultunk a suliba. Ma rövid napja lesz Kingának mert csak 5 órája lesz. Mikor vég lett mindennek "haza" mentünk meg csináltuk a leckét és mentünk táncra.


2010.03.05.


Ma nagyon rövid napja lesz Kingának mert 4 órája van. Mikor vége lett az óráknak át mentünk Ildiékhez és ott játszottunk. Mikor "haza" mentünk akkor Kinga megcsinálta a leckéjét és játszottunk a Sims 2- vel és Kinga csinált nekem egy várost úgy hívják Dorothy városa, én meg magamnak házat építettem. Hamar eltelt az idő és vacsoráztunk meg még kicsit fen voltunk.


2010.03.06.


Ma későn keltünk és mikor felkeltünk akkor csöngetett Kinga kereszt apukája Zsiga és unoka tesója Zsolti. Nő nap alkalmából Kinga és Kati kaptak virágot. Én utána bemutatkoztam.
Este felé át mentünk Kinga kereszt szüleihez és Romi vitt egy csokor virágot Kinga kereszt anyukájának. Kicsit késő volt mikor haza mentünk , és le is feküdtünk.

2010.03.07.


Ma megint későn keltünk és mikor meg reggeliztünk Romi mind a hármunknak adott egy szál virágot nő nap alkalmából.Nagyon örültem a virágnak , utána társasoztunk egy kicsit és utána Kinga tanult. Mikor megtanulta angolból a tanulni valót akkor én kikérdeztem. De nagyon nem tudtam angolul ezért kicsit döcögősen ment a kikérdezés.

2010.03.08.

Nagyon jó volt Kingáéknál. De sajnos most máshoz kell menjek .