2010. november 23., kedd

1 hét Mónival és Bundással

Ezt a hetet végre Móninál tölthettem. Nagyon szeretek náluk lenni. Állandóan csak szórakozunk, Bár az egy kicsit zavar,hogy Móninak minden nap leckét kell írnia.
Végre újra játszhattam Bundással, aki mellesleg a kedvenc háziállatom.
-Ti ismeritek őt?
Ő egy kedves, csupaszőr, ugri-bugri kutyus. Móni is nagyon szereti, ha szomorú, leül Bundás mellé, átöleli, a kutyus pedig Móni vállára hajtja a fejét. Olyan aranyosak voltak!
Nagyon finom vacsorákat kaptam, Móni még muffint is sütött nekem.
Eszembe jutott, hogy 8. osztály után hozzájuk költözöm. Mit gondoltok, Móni örülne ennek?
Majd beszélek vele....

2010. november 2., kedd

3 napos hétvége

Péntek
Éva néni Anettnek adott oda hétvégére. A mai napon Anett és az osztály elment megnézni a Nagyfiúkat az Alléba. Háromnegyed kettőkor találkoztunk az iskolában, mert a film 3-kor kezdődött. A 240E busszal mentünk a Városházától. Mikor odaértek megvették a jegyeket és még egy picit körül nézhettünk. Utána bemehettünk. Én szerencsére elbújtam Anett zsebébe és ezért nekem nem kellett jegy. Nagyon vártam, hogy elkezdődjön a film. A film vége fele Anették kimentek Wc-re. Siettünk vissza, hogy ne maradjunk le semmiről. Az Ildi meg a Helga annyira sietett, hogy más ajtón mentek be más filmre. Mikor vége lett szétnézhettünk fél órát, de abból 1 óra lett és hétre értünk haza. Mikor haza értünk lefürödtünk és elmentünk aludni.
Szombat
Ma Anettel későn keltünk a tegnapi naptól. Miután megreggeliztünk felöltöztünk és Anett megcsinálta a leckéjét majd utána 2-6-ig takarított és utána játszottunk a testvérével. Este megnéztük az X-faktort és Vámpírnaplókat. Én oda se mertem nézni. Mikor már megnéztük negyed kettő mutatott az óra, ideje volt már lefeküdni.
Vasárnap
Mikor felkeltünk örömünkre szolgált, hogy visszaállították az órát. Reggeli után mindannyian nekiálltunk a növényeket téli helyükre helyezni. Közben Anett segített az anyukájának megfőzni az ebédet. Mikor készlett megebédeltünk és rendbe tettük a konyhát. Utána egész este társasoztunk, de már annyi volt az idő, hogy elmentünk fürdeni és aludni.
Hétfő
Reggeli után mindjárt elindultunk a temetőkbe és mire már végeztünk kezdett besötétedni. Aztán megnéztünk Anettel egy filmet, majd megvacsoráztunk, fürödtünk és lefeküdtünk.