2009. december 20., vasárnap

Anettnél ismét!

Péntek 2009. december 18.
Éva néni Anettnek adott újra. Először elvitt emelt rajzra utána matekra. Én a következő órát vártam, mert úgy volt, hogy meg fogjuk nézni a 2012-őt, csak kiderült, hogy egyesek miatt nem nézhetjük meg, mert állítólag horror. Azt mondta Enikő néni, hogy akkor nézhetjük meg, ha hétfőre beírják az üzenőbe a szülők, hogy hozzájárulnak. Ezért a Pelenkás bajkeverőt néztük. Utána elmentünk ebédelni és Anitával meg Anettel átmentünk az Ildihez, mert 6 órakor kezdődött az iskolában a suli buli. Mivel volt elég időnk megnéztük a 2012-őt. Majd 5 órakor átmentünk az Anitához, ahova később Dia is átjött. Csak 7-re mentünk az iskolába, ezért lemaradtunk a karaokéról, de maradt még két óránk táncolni. A buli 9 óra előtt ért véget, mikor hazaértünk gyorsan mentünk fürdeni és utána aludni, mivel ez a nap nagyon lefárasztott, de jó volt.
Szombat 2009. december 19.
Anettel későn keltünk. Mikor lementünk láttam, hogy esik a hó. Anett anyukája azt mondta, hogy majd később kimehetünk egy kicsit hancúrozni a hóba. Anett segített anyukájának sütni és főzni. Nagyon finom almás sütit csináltak! Utána megnéztük közösen a Hókölykök című filmet. Mikor vége lett a filmnek, kimehettünk az udvarra. Igaz, hogy hideg volt , de jót hógolyóztunk. Utána elmentünk szánkózni. Mire hazaértünk jól átfagytunk, ezért beültünk egy kád forró vízbe. Majd az esti filmnézés után gyorsan ágyba bújtunk. Ez a nap is nagyon jó volt!
Vasárnap 2009. december 20.
Anettnek ma leckét kellett írni. Mikor befejezte, kimentünk az udvarra, hogy hóembert építsünk, de mivel nagyon hideg volt nem tapadt össze a hó. Így csak egy jót csúszkáltunk. Ákos délután aludt egy kicsit, majd ébredése után csocsóztunk. Közben Anett anyukája megvarrta a szoknyámat. Délután átjött Anett dédnagypapája. Este korán mentünk ágyba, mert másnap menni kell iskolába.
Hétfő 2009. december 21.
Ma Anett visszavitt Éva nénihez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése